PORVOON MATKAILUOPPAAT

Matkailijoiden suosimassa Porvoossa auktorisoidun paikallisoppaan tunnistaa helposti rintapielen Guide-merkistä ja pirteästä punaisesta väristä.

Vuonna 1964 perustetussa yhdistyksessämme on tällä hetkellä yli 50 jäsentä. Opaskoulutus on kaikille sama, mutta jokainen meistä kertoo kaupungin historian ja nykypäivän omalla tavallaan yksilöllisesti kulloisenkin ryhmän huomioiden. Joukkoon mahtuu laajasti kielitaitoa. Pystymme opastamaan 10 kielellä, suomen, ruotsin ja englannin lisäksi tanskan, viron, venäjän, saksan, ranskan, italian, espanjan ja puolan kielillä.

Yhteishenkeä ja ammatillista osaamista edistämme vuosittain useilla koulutus- ja tutustumistilaisuuksilla. Pääasiallista toimintaa toteutamme järjestämällä opastettuja kävelykierroksia Porvoossa mielenkiintoisista ja vaihtelevista aihepiireistä niin matkailijoille kuin paikkakuntalaisillekin.

Opastusteemoihin ja aikatauluihin voi tutustua näillä sivuilla. Myös yhteistyökumppanimme matkanjärjestäjä Porvoo Tours välittää oppaita ja laatii ryhmille erilaisia mielenkiinnon mukaisia matkaohjelmia Itä-Uudenmaan alueella.

Tervetuloa kanssamme opastetulle kierrokselle!