Guides

Matkailijoiden suosimassa Porvoossa auktorisoidun paikallisoppaan tunnistaa helposti rintapielen Guide-merkistä ja pirteästä punaisesta jakusta.

Guides ry viettää vuonna 2014 50-vuotisjuhliaan. Vuonna 1964 perustetussa yhdistyksessämme on tällä hetkellä lähes 80 jäsentä. Opaskoulutus on kaikille sama, mutta jokainen meistä kertoo kaupungin historian ja nykypäivän omalla tavallaan yksilöllisesti kulloisenkin ryhmän huomioiden. Joukkoon mahtuu laajasti kielitaitoa. Pystymme opastamaan suomen, ruotsin ja englannin lisäksi tanskan, viron, venäjän, saksan, ranskan, italian, espanjan, portugalin, tsekin ja kiinan kielillä.

Yhteishenkeä ja ammatillista osaamista edistämme vuosittain useilla koulutus- ja tutustumistilaisuuksilla. Pääasiallista toimintaa toteutamme järjestämällä opastettuja kävelykierroksia Porvoossa mielenkiintoisista ja vaihtelevista aihepiireistä niin matkailijoille kuin paikkakuntalaisillekin.

Opastusteemoihin ja aikatauluihin voi tutustua näillä sivuilla. Myös yhteistyökumppanimme Porvoo Tours välittää oppaita ja ottaa vastaan ryhmävarauksia.